Onze werkwijze

De werkwijze bepaalt grotendeels de sfeer op het kinderdagverblijf. Hierin staat het kind centraal. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de veiligheid van onze opvang. Het warme contact met de kinderen zorgt voor de basis van emotionele veiligheid.

Huiselijke inrichting

Een huiselijke sfeer is belangrijk voor uw kind. De groep is daarom huiselijk ingericht. Wij hebben een gezellige speelruimte, een aparte speelhoek voor baby’s en een sfeervolle zithoek. Met de inrichting van alle meubels en speelgoed houden wij rekening met de veiligheid.

Meer over de "Groepsruimte"

Verticale groepen

Op ons kinderdagverblijf wordt er gewerkt met verticale groepen. Dit betekent dat de groep bestaat uit kinderen van 0 tot 4 jaar. oud. De groepen bevatten maximaal 12 kinderen per dag. Op elke groep staan twee pedagogische medewerkers die op vaste dagen aanwezig zijn.

Meer over de "Groep"

De dagindeling

De dagindeling is een belangrijk onderdeel op onze kinderopvang. De dagindeling zorgt voor rust en regelmaat bij de kinderen. Wij werken met tijdsvakken welke dienen als leiddraad. Wilt u weten hoe onze dagindeling eruit ziet? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie.

Meer over de "Dagindeling"